Fysiotherapie

Met fysiotherapie verhelpen we bewegingsklachten, zodat je zo snel mogelijk weer vrij van pijn kan bewegen en sporten. Onze behandelingen richten zich niet alleen op je klachten, maar ook op de oorzaak van deze klachten. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de klachten wegblijven. Met fysiotherapie bevorderen we je herstel en begeleiden we je bij het verbeteren van lichamelijke functies en het leren omgaan met beperkingen.

Onze behandelingen bestaan uit (meerdere) massages en/of oefentherapieën en worden gegeven op basis van de meest recente onderzoeken en inzichten. Onze praktijk is aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en de Vereniging voor Vrijgevestigde Fysiotherapeuten.

Bij welke klachten

Problemen op het gebied houding, beweging, spierkracht, coördinatie en conditie. Soms blijkt dat een combinatie met een andere behandelmethode, zoals manuele therapie of dry needling, het beste resultaat oplevert. In overleg met de patiënt maken we dat dan onderdeel van het totale behandelplan.